AKADEMIJA INITIUM MAGNI

O MENI

KAKO VAM POMAGAM

KDO JE BOŠTJAN?

 

Sem podjetnik. V življenju sem kar trikrat poskusil ustanoviti svoj lasten posel in po dveh bolečih neuspelih poizkusih in hkrati dveh bankrotih, mi je v tretje uspelo. Danes imam svoj posel, osebno svobodo in si sam razporejam čas. Sem lastnik spletne trgovine S polja na mizo.si in oskrbujem preko 3000 zadovoljnih strank.

Najtežje je bilo začeti. Na samem začetku mnogokrat ostaneš sam.  Kot številnim drugim pred menoj, se je tudi meni zgodilo to, čemur pravimo, da se učiš na lastnih zelo dragih napakah. Posel nekako ne gre tako kot bi si želel in iščeš in iščeš pomoč a razen kakšnih skopih običajno neuporabnih informacij ne dobiš potrebnega znanja in vedenja, kaj šele, da bi ti nekdo pomagal z vsemi informacijami. To znanje običajno ljudje skrivajo in večkrat sem dobil pod nos, kar pomatraj se, boš videl kako je to.

Mrzlično sem iskal vse možne in uporabne informacije in vedenja s področij kjer sem to potreboval. Sprva sem ogromno zapravljal na zelo dragih napakah. Kasneje, ko sem se uspel pregrizti čez te nepotrebne in zelo drage napake, sem začel iskati rešitve in zelo drago plačeval za vsa neformalna a nujna znanja. Spoznal sem, da podjetništvo in biti podjetnik ni odvisno od sreče ali dobrih vez, ampak, da tudi tu veljajo določene nenapisane zakonitosti in vedenja, ki se jih, da naučiti. Ko sem to enkrat spoznal in se tega zavedel, sem vse to začel uporabljati in uspel sestaviti posel prej kot v pol leta. Uporabil sem enaka znanja, ko sva z ženo kasneje naredila spletno trgovino in ponovno sva doživela preboj prej kot v pol leta.

Vsa ta znanja in vedenja sem sedaj združil v nekaj delavnic, na katerih bom to delil z vami, tistimi, ki si želite podati na pot podjetništva na pregleden in predvidljiv način. Namesto tega, da se učite na svojih lastnih dragih napakah in sami iščete zelo drago znanje, ki mnogokrat kot se kasneje izkaže, celo ni tisto ta pravo, ki ga zdaj potrebujete bodisi, ker ni prava vsebina ali pa je slab predavatelj, VAM PONUJAM SVOJE MENTORSTVO. Še ko sem se sam utapljal v vseh možnih problemih, sem sklenil, da, ko mi bo uspelo postaviti stabilen posel, bom prav to znanje delil in tako učinkoviti pomagal nekomu, ki želi narediti svoj posel tako, da mu ne bo potrebno iti čez vse boleče dogodke, ki sicer čakajo bodočega podjetnika.

Vsem, ki se boste udeležili mojih delavnic bom pokazal IN VAS NAUČIL, KAKO POSTAVITI IN NAREDITI SVOJ ZANESLJIV IN UČINKOVIT POSEL, kako določiti tržno nišo, katere stvari so nujno potrebne za uspešno delovanje, kako se naučiti prodajati, kako oglaševati, kako dobiti in obdržati stalno stranko, kako uspešno in pravilno upravljati z denarjem in denarnim tokom, kje dobiti ključne uporabne informacije, ki jih potrebujete za vaš posel, kako se izogniti napakam….

Posebna prednost delavnic pa je tudi to, da se bomo naučili, kako upravljati z mislimi in kako izbirati samo tiste, ki nas podpirajo. Prvih šest mesecev bom z vami dihal in vam pomagal tako, da me boste, ko se vam bo pojavil problem lahko poklicali in boste dobili natančna navodila kaj je potrebno storiti.