KAKO POTEKA PROGRAM IN DELAVNICE

ZA POPOLEN, VAREN IN UČINKOVIT ZAČETEK VAŠE POSLOVNE POTI

KAKO POTEKA PROGRAM IN DELAVNICE ?

Najprej se dobiva na uvodnem brezplačnem sestanku. Pregledala in ocenila bova vašo podjetniško idejo. Na tem sestanku bova tudi ugotovila kakšne so vaše želje glede vašega življenja in ciljev, ki si jih želite doseči. Program in delavnice so zastavljene tako, da istočasno  vaši odločitvi za podjetništvo in vaš lasten posel počasi celostno preoblikujete tudi vaš način razmišljanja, saj je ključnega pomena za uspeh, da začnete razmišljati in delovati kot podjetnik in ne več kot zaposleni. Cilj je doseči celostno osebno preoblikovanje in opustiti miselnost, ki nas ne podpira in jo nadomestiti z miselnostjo, ki nas podpira. To seveda zahteva svoj čas a mora biti že v startu vse pravilno naravnano.

Naslednji korak bo, ko se dobimo v predavalnici in bomo najprej predstavili vsak svoj posel. Tukaj se bomo naučili, kako pravilno predstaviti svoj posel tako, da bo v manj kot pol minute razumljiv vsakomur in bo že sama predstavitev odlično izhodišče za prodajo.

Potem bomo pregledali kakšne so oblike podjetij in izbrali najboljšo možno obliko za vaš posel glede na to, kaj trenutno potrebujete.

Naslednji korak bo izdelava vaše osebne spletne strani in postavitev osnovnega marketinga za vaš posel. Tukaj se bomo naučili kakšna mora biti funkcionalna in dobra spletna stran ter kaj mora vsebovati za vaš posel. V nadaljevanju se bomo naučili kako postaviti marketing in kako narediti prve oglase za vaš posel. Tukaj se bomo naučili kako narediti dober oglas in kako postaviti uspešen osnoven marketing s katerim boste pridobili stalne stranke.

Sledil bo naslednji korak, kjer bomo za vsak posel posebej pogledali kaj vse je potrebno za izpeljavo posla. Posebnost tega koraka bo v tem, da bomo v tem koraku tudi poiskali in ugotovili kaj je tisti ključni element, ki ga mora vsebovati vaš izdelek oziroma storitev, da bo zanimiva za kupce in bo ustvarila tisti pravi A-HA trenutek, ko nekdo kar ne more brez tega….

Nazadnje in tudi že spotoma se bomo še naučili tehnik s katerimi se obdržimo v dobrem čustvenem stanju in kako dosežemo vsak dan tisti A-HA trenutek za sebe….

Sledi odprtje in postavitev vašega posla. Tukaj lahko začnete z delom kar takoj, saj boste imeli postavljeno vse kar potrebujete za uspešen start. Lahko pa začnete s poslom kasneje. V obeh primerih boste imele popolnoma dovolj znanja za uspešen začetek in preboj na trg.

Posebnost programa je v tem, da sem vam na voljo še šest mesecev po odprtju vašega posla za vsa mogoča vprašanja in nasvete ali morebitno pomoč, ki jo boste  potrebovali. Vedno se v praksi na začetku pojavijo kakšna vprašanja oziroma problemi na katera potrebujete pravi odgovor. Sam vem koliko je vredno, da dobiš pravi odgovor in pravo rešitev v najkrajšem možnem času. Verjemite, da tole 6 mesečno mentorstvo pride še kako prav, saj vam morebitnih zagat, ki bi se pojavile ne bo pripravljen reševati nihče in prav zato potrebujete mentorja, ki vam bo tukaj pomagal. Če bi takrat, ko sem sam šel na podjetniško pot ta možnost obstajala, bi jo z veseljem zagrabil z obema rokama. To pomeni, da bi posel naredil vsaj dve leti prej. Takšna je vrednost mentorstva, poleg tega, da je tudi zaslužek takoj večji.

KOMU JE PROGRAM IN OSEBNO SVETOVANJE NAMENJENO?

 

Vsem, ki si želijo poslovnega in s tem tudi osebnega uspeha. Največkrat imamo ljudje to željo a je ne znamo implementirati v prakso. Pogosto celo imamo potrebna znanja a ne vemo, kako stvar speljati.

Vsem, ki imate poslovno idejo a je ne znate sprovesti  v prakso. Najtežje je idejo pretvoriti v prakso, ker ponavadi vemo kaj bi delali a ne poznamo odgovora kako to izpeljati.

Vsem, ki imate poslovno idejo a nimate dovolj poguma, da bi jo izpeljali. Morda vam manjka nekaj vzpodbude, morda poguma, morda znanja ali pa preprosto potrebujete »brco v rit«.

Vsem, ki so že kdaj poskusili narediti svoj posel a so tako kot jaz nekoč, neslavno propadli. Zberite pogum in poskusite še enkrat je moj nasvet za vse vas. Nagrada, ki vas čaka, je vredna ponovnega poskusa, verjemite mi.

Vsem, ki so naveličani monotonega in pogosto strupenega okolja v službi in si želijo in iščejo informacije kaj bi lahko delali. Postati podjetnik in ustanoviti lasten posel je, verjemite mi, zelo enostavno, ko enkrat osvojiš znanja in vedenja, ki jih bomo obravnavali na delavnicah in v mentorstvu.

Kaj si želite in potrebujete za vaš osebni in poslovni uspeh? Ste se kdaj vprašali, kako bi bilo, če bi v vašem življenju vi sami igrali glavno vlogo in bi lahko vplivali ne samo na višino dohodkov , ampak tudi na svoj prosti čas, počitnice in nenazadnje potek vašega življenja v celoti? To pomeni, da si sami določate višino dohodka, sami se odločate kako in s kom boste sodelovali in se sami odločate kako bo izgledalo vaše življenje, vaša družina, družba in hkrati vse na kar lahko vplivate sami.

Imate občutek, da ste se znašli na prelomnici in ne veste kako naprej?  Čutite, da vam srce govori eno a glava drugo? Potrebujete pomoč in predvsem podporo za uresničitev svojih ciljev? Si želite živeti polno življenje z jasno vizijo in jasnimi uresničenimi cilji?

Če ste na zgornja vprašanja odgovorili pritrdilno potem vas vabim na uvodno brezplačno srečanje na katerem bova skupaj ugotovila vaše želje, potrebe in cilje in vašo trenutno situacijo. Pripravil bom paket po vaši meri, ki bo vključeval kar najhitrejšo rešitev vašega problema in karseda hiter zagon vaše poslovne ideje

akademija initium magni bostjan lakner.p

Relationship Coaching Session